Светското общество у нас, разпънато между многобройните партита в навечерието на Коледа, излъчи новите си горещи двойки. На церемонията по връчването на наградите „Жена на годината" една от носителките - Ани Пападопулу, показа своя нов приятел - фотографа Павел Червенков. След като се разведе, красивата актриса избягваше светски прояви и интервюта. За пресата остана само да гадае за връзката й с Графа. Сега и тя е в миналото. Ани Пападопулу изглежда по-красива от всякога, по-уверена в себе си.

На същата церемония заместник-министърът на външните работи в правителството на Симеон Сакскобургготски - Гергана Грънчарова, дойде с немския бизнесмен Габор Такач, известен от връзката си с актрисата Деси Тенекеджиева. Двамата с Деси бяха красива двойка. И сега те могат да бъдат видени публично да си бъбрят приятелски.

Мария Илиева, която направи впечатляваща промоция на своя нов албум, беше горещо ухажвана на партито от шеф на голяма пиар агенция в Сърбия. Загадъчната красавица винаги е държала в тайна своя любовен живот, твърдейки просто, че обича и че се чувства щастлива. Но истината е, че дълго време до нея нямаше стабилен мъж.

Бившият вокалист на поп бандата Д-2 Дичо отново показа добър вкус, като заформи любовен роман с манекенка. След бурните си връзки с красавиците Галя Литова и Диляна Попова, той се отдаде на една от близначките Шехтови - Боряна. За първи път двамата бяха забелязани заедно на парти по случай откриването на ново заведение. Най-интересното обаче беше, че час след като двамата си гукаха в един от ъглите на бара, към тях се присъедини не кой и да е, а самата бивша на Дичо - Диляна Попова. Триото се забавляваше до късно, след което се оттегли от купона и замина в неизвестна посока.

Докато Боряна Шехтова - бившата изгора на Румен Георгиев, носител на титлата "Мистър България" за 2005 г., се утешаваше в прегръдките на певеца Дичо, титулуваният красавец също си намери нова приятелка. Доколко обаче Меги Дерм, която е собственик на няколко стрийптиз бара в Германия, може да се нарече нова тръпка за красавеца, е друг въпрос. Според близки до двойката те отдавна имат повече от флирт и сега просто са възобновили отношенията си.