ПОНЕДЕЛНИК 7 – 8 часа – сутрешна закуска. Не е задължителна! Билков чай с една чаена лъжичка мед. Плодове – 100 грама /г/. 10 часа – втора закуска. Задължителна! Кисело мляко /айрян/– 150 мл. 12.30 – 13.30 часа – обяд. Плодове- 100г с билков чай /30 минути преди ядене/. Боб зрял,запържен в съд с незалепващо покритие, 150 г. Зелена салата – 150 г Хляб – 50 г. 16 часа – следобедна закуска. Задължителна! Айрян-150 милилитра/мл/. 18 – 19 часа- вечеря. Не по-късно!!!! Плодове – 100г с билков чай/30 минути преди ядене/. Боб - зрял,запържен – 150 г. Зелена салата – 150 г Хляб – 50 г. След вечерята се разрешава само вода - чешмяна,дестилирана или минерална. Никакви други напитки и храни! ВТОРНИК 7 – 8 часа: Билков чай с 1 ч.л. мед. Плодове – 100г.
10 часа:Прясно мляко – 150 мл. 12.30 – 13.30 часа: Плодове – 100 г. С билков чай, 30 минути преди ядене. Риба,печена – 150 г. Гарнитура от зеленчуци – 150 г. Хляб – 50 г. 16 часа: Прясно мляко – 200 мл. 18 – 19 часа: Плодове – 100 г. с билков чай, 30 минути преди ядене. Риба, печена – 200 г. Гарнитура от зеленчуци 150 г. Хляб – 50 г. СРЯДА – РАЗТОВАРВАЩ ДЕН /ПЛОДОВ ИЛИ ЗЕЛЕНЧУКОВ/ 7 – 8 часа: Плодове – 200 г /плодовете могат да се заменят със зеленчуци/. Билков чай с 1 ч.л. мед.
10 часа: Плодове – 200 г. 12.30 – 13.30 часа: Билков чай с 1 ч.л. мед. Плодове – 350 г. 16 часа: Плодове – 200 г. 18 – 19 часа: Билков чай с 1 ч.л. мед. Плодове – 350 г. 21 часа/не е задължително/: Плодове – 200 г. | ЧЕТВЪРТЪК 7 – 8 часа: Билков чай с 1 ч.л. мед. Плодове/зеленчуци/ - 100 г. 10 часа: Твърдо сварено яйце – 1 бр. 12.30 – 13.30 часа: Билков чай с 1 ч.л. мед. Телешко със зеле,варено и запечено във фурна – 300 г. Хляб – 50 г. 16 часа: Твърдо сварено яйце – 1 бр. 18 – 19 часа: Телешко със зеле –300 г. Хляб – 50 г. ПЕТЪК 7 – 8 часа: Билков чай с 1 ч.л. мед. Зеленчуци /моркови,краставици,домати и др./ - 150 г. 10 часа: Зеленчуков сок – 100 мл. 12.30 – 13.30 часа: Билков чай със зеленчук/100г/ - 30 минути преди ядене. Пиле,печено на фурна – 150 г. Гарнитура от зеленчуци – 150 г. 16 часа: Зеленчуков сок – 150 мл. 18 – 19 часа: Билков чай със зеленчук/100г/ - 30 мин. преди ядене. Пиле печено на фурна – 150 г. Гарнитура от зеленчуци – 150 г. СЪБОТА 7 – 8 часа/ако съботата е почивен ден,закуската не е задължителна/: Билков чай с 1 ч.л. мед. Ядки/орехи,бадеми,фъстъци,кайсиеви ядки и др./ - 30 г. 10 часа: Ядки – 30 г/ако сутринта не е изпит,билковият чай се пие сега/. 12.30 – 13.30 часа: Билков чай с 1 ч.л. мед,плодове – 100 г,30 минути преди ядене. Чушки,пълнени с месо/или постни,с ориз и зеленчуци/ - 2 бр. Хляб – 50 г. 16 часа: Ядки - 30 г. 18 – 19 часа: Билков чай с 1 ч.л. мед и плодове – 30 мин. преди ядене. Чушки пълнени – 2 бр. Хляб – 50 г. НЕДЕЛЯ Закуската в 7 – 8 часа се пропуска. 10 часа: Прясно мляко – 150 мл,с 1 ч.л. мед. 12.30 – 13.30 часа: Супа топчета/от свинско,не тлъсто месо/ - 200 мл. Пържола /кюфтета, руло, шницел и др./ от свинско,не тлъсто месо – 150 г. Гарнитура от зеленчуци – 150 г. Хляб – 50 г. 16 часа: Прясно мляко – 200 мл. 18 – 19 часа: Свинско,не тлъсто месо/същото,както на обяд/ - 150 г. Гарнитура от зеленчуци – 150 г. Хляб – 50 г. |